...best weekend...

ari ni antara hari plg sweet dlm hdp aku...
kdg2 aku plik gak....
bab gaduh x yh ckp la...
perang dunia pun kalah...
tp kalu kuar sesama...
alhamdulillah bleh lak apy2....
tp bnyak gaduh pun sbb aku..
ske cari psl... 
nape nga aku nie...
x kn stil trauma nga cinta yg lalu...

anyway...
ari ni kitaorg g jelajah perlis...
walaupun penah g..
tp ttp special utk aku...
kitaorg g prabih duit kat pdg besar...
tp dia yg ag bnyak shoping dr aku...
klakar ar...
blom penah aku kapel nga laki yg dpt kalahkn aku dlm bab shoping...
tp dia bukan borong tuk dia je...
dia bli tuk adk-bradik dia gak...
so sweet...
ble aku tngok dia cm 2...
aku ag jtuh ati kat dia...
so in love...

pas 2 kitaorg smbla journey kitaorg...
tp sblom maghrib...
kami da blah balik..
t lmbat lak smpai..
my honey da la dok hastel..
aku x pe ar... hehe...

pas solat...
kami singgah mkn kat foodcourt lu..
kebulur kot...
walaupun stakat kat foodcourt...
aku x kisah...
yg pntg halal...
wt pe nk plh tmpat makan...
wt penat je..

on d way blik...
lepak nga aku nye ex roomate lu..
smpat ag bedal char koew tiaw...
best.. kes org blanje...
tp kami dua share je..
agk2 romantik gak ar...

hope kisah kami x kn brenti di tngah jalan...
aku da x mau kecundang di alam cinta ag..
da x mau ase keperitan yg penah aku lalui dulu...
hanya itu yg mampu aku doa buat kami..
agar kebahagian sentiasa mnjadi milik kami berdua...
hingga maut yg mengambil nyawa kami.... insyaAllah...

Comments

Popular posts from this blog

manusia