assalamualaikum... good morning... kembali gak aku kat sini... da lama diam.. kesnya x taw nak share pe.. huhu.. maklumlah bukan org bnyak idea... anyway, skunk aku da bergelar student final year.. rasa cam x caye je.. rumahnya da hampir 5 tahun setengah aku menimba ilmu kat bumi jitra ni... alhamdulillah.....

ble ingat2 balik, da mcm2 benda yg aku kena lalui sepanjang kat sini... de yg sedih, de yg epy, de yg menyakitkan... kalu dulu setiap kenangan yg menyakitkan akan buat aku nangis.. tp kini semua tu buat aku makin kuat dan menghargai org yg sentiasa ada di sekeliling aku... betullah kan.. pengalaman akan mematangkan seseorang... alhamdulillah...

sekarang ni aku rasa aku bleh jd lebih kuat... insyaAllah aku akan sentiasa cuba pegang segala kenangan aku kat sini sebagai rencah yang dah mewarnai hidupku.. walaupun pedih, ia tetap memberikan seri dalam perjalananku sebagai seorang penuntut.. dan isyaAllah pengalaman ni akan membantu aku dalam perjalananku sebagai seorang guru satu hari nanti.. -tetiba jiwang lak ek.. hehe-

i wish gud luck to all my friends.. lets cherish this final semester together and keep on creating memorable time with smile.. lets put away all the tears before...

-jom enjoy lagu ni.. walaupun lagu ni da lama, aku hope korang enjoy... sometime we have to keep away feeling away to make our love hepy.. but don't let it make u look like a fool.. sesape yg reti korea tu, perbetulkan lah meaning yg salah ek.. bleh kami tumpang belajar...- :)


Comments

Popular posts from this blog

kesedihan